borrelheader

PR-bureau Hibou brengt opnieuw
versterkingen aan in team

Het datagedreven PR-bureau Hibou heeft drie nieuwe mensen aangetrokken. Caroline Krouwel (31) en Naomi Verburg (24) gaan beiden aan de slag als Social Media Consultant, Jelle de Wal (25) gaat de rol van PR-consultant vervullen. Door het aantrekken van Caroline en Naomi brengt Hibou zijn dienstverlening op het gebied van social media en influencer marketing weer een stap verder.

“Er is nu weer een volwaardige, ervaren en extra afdeling binnen Hibou geboren die onze klanten bij gaat staan op het gebied van social en influencer marketing. Natuurlijk gebruiken zij waar mogelijk onze data-analyses als startpunt en solide fundament ”, vertelt oprichter van Hibou Matthijs Rutten. “Ik geloof dat er op dat gebied nog een wereld te winnen is. Inmiddels hebben we de mensen die voor ons gaan winnen gevonden.”

Caroline Krouwel, eerder werkzaam voor onder andere IMA, heeft ruime ervaring op het gebied van social- en influencer marketing. Naast haar bestaande freelance-opdrachten gaat Caroline als Associate Social Media Consultant Hibou bijstaan bij het opstellen en uitwerken van social media-campagnes en influencer strategieën. Naast Caroline komt ook Naomi Verburg als Social Media Consultant het team versterken. Naomi heeft onlangs haar master New Media and Digital Culture aan de Universiteit Utrecht afgerond.

Beantwoorden aan- en zetten van trend in markt

Matthijs Rutten, oprichter van Hibou over de uitbreiding van het social team: “De vraag vanuit de markt naar social strategieën die onderbouwd zijn met een fundament van data blijft toenemen.  Met de aanstelling van twee social media consultants breiden wij wat we kunnen op het gebied van social media verder uit en kunnen wij aan die toenemende vraag beantwoorden.”

Slagkracht PR vergroot

Jelle de Wal, voorheen werkzaam bij communicatiebureau MSL, wordt onderdeel van het team als PR-consultant. Matthijs Rutten: “Met Jelle aan boord is de slagkracht van ons PR-team weer een stuk groter. Hij is 25 maar heeft als PR-consultant al ontzettend veel gezien en gedaan. Hij komt niet alleen ervaring brengen maar is ook ontzettend gedreven.”

Matthijs Rutten over de recente ontwikkelingen: “Hibou bestaat nu iets meer dan twee jaar. De explosieve toename van het aantal collega’s en klanten in het afgelopen jaar bevestigt dat wij op de goede weg zijn. We hebben nu in totaal elf mensen rondlopen. Traditionele PR in combinatie met de data-analyse van social media-kanalen is inmiddels een bewezen succesformule. Die formule gaan we met de nieuwe aanwinsten verder uitbreiden.

Vragen of interesse? Ik vertel u graag meer